Уважено е искането на Окръжната прокуратура във Варна за вземане

...
Уважено е искането на Окръжната прокуратура във Варна за вземане
Коментари Харесай

Оставиха във варненския арест Николай, издърпал сак от ръцете на момче на улицата

 Уважено е настояването на Окръжната прокуратура във Варна за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на мъж, направил обир при изискванията на рисков рецидив,съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

30-годишният Николай Ст. ще продължи да обитава в ареста, откакто през днешния ден състав на Варненския областен съд е почел настояването на Окръжната прокуратура. Това е станало по време на правосъдното съвещание посредством видеоконферентна връзка сред съда и ареста. До момента обвиненият, който е бил притеглен към наказателна отговорност за обир, представляващ рисков рецидив – закононарушение по член 199, алинея 1, т. 4 от Наказателен кодекс, е бил арестуван за период до 72 часа до произнасянето на съда по настояването на Окръжната прокуратура във Варна.

На 8 април тази година при изискванията на рисков рецидив Николай лишил със мощ марков сак с персонални движимости на момче на улицата във Варна. Обвиняемият е осъждан неведнъж. Последната му присъдата е за разпространяване на опиати. Излязъл е от пандиза преди половин година.

Определението на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР