Уважаеми сънародници, тъй като ненавиждам общите приказки, а уважавам конкретиката,

...
Уважаеми сънародници, тъй като ненавиждам общите приказки, а уважавам конкретиката,
Коментари Харесай

Слави Трифонов с конкретни стъпки за смяна на статуквото

Уважаеми сънародници, защото мразя общите приказки, а почитам конкретиката, ще проведа срещи с всички определени българи от последното събеседване и ще стартираме да създаваме съответни, практични и действителни стъпки във връзка с промяната на настоящето статукво и превръщането на България в съвременна страна. Това показва Слави Трифонов в отворено писмо.

Освен всичко това, защото получаваме още доста оферти от българи в България и по света, които желаят да се включат, ние ще проведем още събеседвания, с цел да осъществим абсолютно своите цели, тъй че всички българи, които желаят да се включат и имат нужния потенциал и качества са добре пристигнали.

През октомври м.г. Трифонов разгласи кастинг за политици - образовани, качествени и морални българи, които желаят да вземат участие вреална смяна на политическото статукво и метода, по който избираме и направляваме политиците в България. Месец по-късно той се похвали, че над 2000 души са декларирали предпочитание за присъединяване. Последваха и събеседвания с претендентите.

" Аз персонално съм учуден. Оказа се, че българи приключили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат сполучлив бизнес на всички места по света, българи от всички университети в България, българи от целия публичен, политически, професионален и културен живот, изявяват предпочитание да вземат участие в сходен план. Това е повече от прелестно и, несъмнено, отговорно ", съобщи тогава Трифонов и подсигурява, че осъзнава тази отговорност.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР