Уважаеми младежи, бяхте много несправедливо обвинени. Лъжеха и обвиняваха, ползваха

...
Уважаеми младежи, бяхте много несправедливо обвинени. Лъжеха и обвиняваха, ползваха
Коментари Харесай

Бойко Борисов към Христо Иванов: Обяви кабинет, покани ни и кажи при какви условия

Уважаеми младежи, бяхте доста незаслужено упрекнати. Лъжеха и упрекваха, употребиха огромната си медийна мощност и успяваха да наложат в обществото тематики, които въобще не са по този начин. Асен Василев ви заплаши с пет години затвор, упрекнаха младежкия ГЕРБ, че е вдигнал цената на горивата. Имаме памет, медиите имат записи, всеки, който желае да ме опровергае, може да го направи. Само че няма да има по какъв начин. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Начинът с медиатори не е сериозен. Партиите избират управления, ръководители, които носят отговорността. Не е редно през медиатори да тичат, да договарят. Големите компромисни значими решения се вземат на лидерско равнище ". 

Борисов поздрави Нинова, която по-рано през днешния ден сподели, че избира да предложения водачите на партиите на диалог.

" Съгласен съм и с Христо Иванов, че е значимо да има държавно управление. Иванов познавам добре. Обяви кабинет, предложения ни и кажи при какви условия, всичко, което приказваш може да се случи, да подпишем документ. Точната дума, Христо, е нов публичен контракт. Да се поеме ангажимент, че нашите партии, министри, няма да правят каквито и да е противозаконни дейности ", акцентира Борисов.

Провокиран съм от изявлението на Христо Иванов, който споделя: " А въпреки това, дали ГЕРБ въобще е в положение на някакво равнище да разбере, че без решение на казуса с корупцията, не като проблем на листата на Кирил Петков с лица, които би трябвало да бъдат опандизени, а като проблем България да построи самостоятелни правосъдни и правоохранителни инситуции, на които да се има доверие да вземат решение тези въпроси, тъй че политическата система да не се занимава с това. Дали ГЕРБ за усрели за това? ". Обръщам се към него: Гледах по какъв начин отчета на Джемкорп беше подсилен в Народното събрание от 190 депутати, а сътрудниците от " Да, България се въздържаха ". Този отчет няма стойност. Тук се вижда моралът на тези хора. Как избраха другарската компания " Джемкорп ", закараха я в гранитната зала на Министерски съвет и й дадоха цялата енергетика. Защо се въздържахте? Това значи, че приемате или е ваш компромис, попита водачът на ГЕРБ.

Декларацията на Политическа партия са им дали своят вот 49 индивида от тях и 14 от " Да, България ". Това прави общо 63-ма депутати, които са подкрепили декларацията на Политическа партия в Народното събрание. Само ГЕРБ има 67 депутати. А държавното управление, което ние предложихме с министър председател проф. Габровски, имаше 115 депутата " за ". Е, тогава кой е в изолираност? Само за 6 месеца те към този момент не се оферират за министър председатели и министри, търсят различен вид, те са се дискредитирали пред своята партия, която желае да ги излъчи като такива, сподели още той.

„ Винаги съм бил срещу да се атакуват децата на политиците. Затова преди година в най-тежките ни връзки с господин Радев не разреших са се занимават със сина му. Сега съм забранил да се занимават с щерка му. Децата порастват и се развиват и всеки нещо си е избрал. Ако има някакъв ущърб, не са отговорни децата, отговорни са родителите “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и песента на Слави Трифонов и сценаристите му за Лена Бориславова: „ Против съм и такива песни. Хуморът си е комизъм, само че като почнат да си изричат и физически недостатъци… Един има по-малко коса, различен повече… Аз съм срещу. А и Слави Трифонов имаше цялостните благоприятни условия да покаже по какъв начин може да ръководи. Но тогава извади един вътрешен министър, който взриви и скандализира България. Но не желая да се меся в шоупрограмите. Считам, че това не е вярно. “

„ А да отидеш и да арестуваш жена пред децата и фамилията й, 6 часа. Детето да снима безобразието на рашковата полиция, малко дете 1-2 клас. И тогава тези всичките си мълчаха с една-единствена виновност – че нашият ПР бил по-добър от техния ПР. Въобще не желая да се поставям като жертва, няма по какъв начин да съм им жертва. Големият не може да е жертва на недоразвит ", сподели още той.

От ГЕРБ извадиха подробна таблица с придвижването на цените на бензина и дизела по времето на държавните управления на ГЕРБ и на Политическа партия.

Делян Добрев заяви и сумата, с която е ощетен българският народ - над 3 милиарда лева от февруари 2022 до края на годината. " В този интервал има разлика в цената на петрола - 9 $ е по-скъп. По-скъп е бил и доларът “, регистрира Добрев.

" 3 милиарда е чистата загуба при подравнен $ и подравнен нефт. С това са ни изцакали. Това значи по 1000 лева от всеки водач са взели " Промяната “ през тази година “, добави той.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/896234061512276/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР