Уважаеми медицински специалисти и здравни работници,Честит професионален празник – Световен

...
Уважаеми медицински специалисти и здравни работници,Честит професионален празник – Световен
Коментари Харесай

Поздравителен адрес от кмета на Ямбол до здравните работници по повод Световния ден на здравето

Уважаеми медицински експерти и здравни служащи,

Честит професионален празник – Световен ден на здравето и Ден на здравния служащ в България! Благодаря Ви, че сте останали в Родината, с цел да упражнявате Вашата хуманна специалност!
Вашата задача е виновна, сложна и благородна! Вие имате тежката задача да лекувате и се грижите за пациенти, някои от които са тежкоболни. Сблъсквате се със страданието всеки ден.
Достойно е, че сте се посветили на призванието да спасявате човешки животи и да пазите здравето на хората, загърбвайки Вашите персонални грижи и проблеми.
Достойно е, че в изискванията на продължаващата пандемия, макар риска за Вашето и на околните Ви здраве, продължавате да изпълнявате Вашите професионални отговорности.
Скъпи здравни служащи, приемете моите най-искрени и сърдечни поздравления! Пожелавам Ви да съумеете да предадете опита си и на Вашите по-млади сътрудници и специализанти, да им помагате и да бъдете до тях, до момента в който се учат.
Надявам се, че скоро страната ще направи нужното, с цел да усъвършенства изискванията, в които работите, а това, което зависи от Община Ямбол, също ще бъде направено. Ще създадем и предложение за решение на кадровите проблеми в държавната Многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Св. Пантелеймон “.
Всички Вие заслужавате топли думи освен един път в годината, само че днешният ден е още една опция да ви ги кажем!
Пожелавам Ви спокойни наряди, самообладание и признателни пациенти.
Бъдете здрави и дано Бог да Ви пази!

С почитание,

Валентин Ревански
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР