Уважаеми хора, Някои сигурно се питате защо до този момент

...
Уважаеми хора, Някои сигурно се питате защо до този момент
Коментари Харесай

Вени Марковски: Цветанов решаваше кой е крадец, кой - мошеник, кой - убиец и кой - детеубиец

Уважаеми хора, Някои несъмнено се питате за какво до този миг не съм коментирал обстоятелството, че повече няма да забележим такава фотография, показваща Бойко Борисов и неговия досегашен пръв асистент. Чаках някой осведомен да се произнесе по тематиката и ето, че дочаках* - артистът Веселин Маринов пред ”Дарик радио ” си спомня за Цецерон, по паспорт Цветанов, когато той е бил министър на вътрешните работи:
„ Това бяха доста страшни години. Беше по цели дни и нощи в кабинета си. Виждах го какъв брой е кахърен по какъв начин щеше да промени света към по-добро незабавно и да има правдивост.[...] Той се бореше за правдивост, не за целия свят. Той не може да го промени, само че просто искаше да спечелва правдивост. Това се усещаше ".
Разбирам господин Маринов - той е другар с индивида Цецо, само че когато приказва за министъра Цветанов, просто можеше да избере друга позиция и да каже: " Извинете, само че аз съм другар с него, не мога да приказвам обективно. "

Защото, в случай че човек приказва обективно за времето, в което Цв. Цв. беше министър и вице-премиер, ще би трябвало да си спомни, че тези години бяха страшни, само че не за бандитите, а за почтените хора, оповестени от Цветанов за нарушители!

Веселин Маринов може и да е не запомнил, само че ние помним, че точно Цветанов беше индивидът, който пред микрофоните на камерите решаваше кой е апаш, кой - шарлатанин, кой - палач и кой - детеубиец.

Как може човек да е не запомнил, че точно Цветанов бе индивидът, унищожил живота и кариерата на едни лекари от Горна Оряховица, като прочете от трибуната на Народното събрание (и в нарушаване на закона) записи от СРС-та, с цел да покаже, че те са детеубийци?!

Това не беше заслужено, а подло и гнусно.

Арестуването на някогашен министър с крясъци " Като всеки нарушител - на колене! " не е правдивост, а цялостно празненство на беззаконието.

А какво да кажем за останалите изявления и издаване на микрофонни присъди по адрес на най-обикновени жители, публицисти или художници, или потреблението на фамилни имена на съдии (помните ли заглавието " Цветанов разгласи нова акция на Министерство на вътрешните работи - " М.И.Л.Е.В. - Мастит Измамник Лицемер Е Вреден "?), намесата му в правосъдни каузи (забравихте ли, че се изрече по случая с наказаните служители на реда за убийството на човек на улица в Благоевград?) и така нататък, и така нататък

Ако някой познава Веселин Маринов, апелирам да му съобщи, че човек с сходни прояви в качеството си на министър мъчно ще бъде кахърен по какъв начин да трансформира света към по-добро и " да има правдивост ".

Напротив - с сходни дейности министърът Цветанов направи по този начин, че в обществото имаше по-малко правдивост. А сметката за некадърната работа на Министерство на вътрешните работи под неговото управление от това време я плащаме към момента всички ние - с всяка неоправдателна присъда в Страсбург.

За разлика от Веселин Маринов, естествените жители, които не са другари с Цветанов няма по какъв начин да видят каквото и да е неприятно в това, че подобен човек към този момент не е във властта.

Вени Марковски, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР