Дойде в ЦИК директно от съдебна зала От Софийския градски съд

...
Дойде в ЦИК директно от съдебна зала
От Софийския градски съд
Коментари Харесай

Васил Божков поведе няколко листи на формацията си

Дойде в ЦИК непосредствено от правосъдна зала

От Софийския градски съд Васил Божков непосредствено се е отправил към Централната изборна комисия, с цел да записва листите на " Център " за изборите 2 в 1. Божков повежда евролистата и ще е под номер 1 в два изборни региона в страната - лидерският 25 МИР в София и в Пазарджик.

Така малко откакто съдът анулира домашния арест на предприемача против гаранция от 130 000 лв., той стана лидер на три листи за изборите.

Като лидер в 25 МИР в София Божков ще се изправи против мощна конкуренция - водачите на ГЕРБ - Бойко Борисов, " Възраждане " - Костадин Костадинов, Българска социалистическа партия - Корнелия Нинова, Има Такъв Народ - Слави Трифонов, Христо Петров - Хазарта от ПП-ДБ, и Ваня Григорова от " Солидарна България ".

" Пазарджик - носталгично, в 25-и - тъй като там са всички ", изясни Божков решението си в кои два региона да бъде лидер.

Дали в случай че бъде определен за Европейският парламент ще отиде там, или ще се откаже от мястото си, предприемачът щял да " реши на момента ". Втори след него в евролистата е водачът на партия " Център " Дарин Дросев, който изрази подготвеност да иде в Брюксел, в случай че групировката завоюва мандат, само че Божков се откаже.

" На усмивки, позитивност и няма да обещаваме неща, които няма да осъществим ", отговори той на какво ще заложи по време на акцията. А запитан какво ще извърши, в случай че бъде определен, отговори: " Ще осъществим да променим системата, ще премахнем това статукво, законите ще се съблюдават, ще има ред в страната, ще прекратим корупцията. И най-важното - в случай че не можем да го създадем това, тъй като няма да имаме задоволително депутати в Народното събрание, ще пречим на всичките им корупционни схеми ".
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР