Уулвърхамптън нанесе втора домакинска и общо трета поредна загуба на

...
Уулвърхамптън нанесе втора домакинска и общо трета поредна загуба на
Коментари Харесай

Уулвърхамптън нанесе трета поредна загуба на Тотнъм на Конте и го изпревари в класирането

Уулвърхамптън нанесе втора домакинска и общо трета поредна загуба на Тотнъм и надви над лондончани с 2:0 в мач от 25-ия кръг на Премиър лийг. От своя страна футболистите на Бруно Лаже завоюваха четвърта поредна победа в посещение и с нея изпревариха в класирането днешния си съперник.

“Вълците ” взеха преднина още в 5-ата минута, когато след фал пратен в наказателното поле топката на няколко пъти не бе изчистена добре и попадаше в играчи на гостите, които я връщаха по посока на вратата и най-после Раул Хименес бе прецизен за 1:0.

Футболистите на Тотнъм можеха да изравнят бързо в 17-ата минута, когато Бентанкур изведе по съвършен метод Сон, само че той се забави и стреля едва. За разлика от тях гостите нямаха такива съмнения и поведоха с 2:0 единствено минута по-късно след поредност от неточни отигравания в отбрана на “шпорите ” и една открояваща се голяма неточност от страна на Юго Лорис, който се опита да подаде настрана доста неопределено. И при двете попадения на Уулвс държанието на защитата на Тотнъм бе извънредно едва и неориентирано.

Раул Хименес не бе толкоз надалеч от трето попадение за своя отбор в 22-ата минута, само че стражът на гостите се реваншира отчасти за грешката си от преди няколко минути и избави. Именно пред мексиканският нападател се откри нова превъзходна опция за трето попадение в 53-ата минута след нова ужасна неточност на домакините, този път на Давидсон Санчес, само че още веднъж Лорис се оправи добре.

Като цяло през втората част футболистите на Антонио Конте държаха самодейността и се опитваха да нападат, само че защитата на гостите не допускаше доста неточности и отблъскваше набезите. Едно от най-хубавите положения се откри пред появилия се като запаса Деян Кулушвески в 77-ата минута, само че и той стреля неопределено. С тази победа Уулвърхамптън се изкачи до седмото място в класирането с 37 точки, а Тотнъм е позиция зад тях с 36.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР