Утринна молитва за мъдрост, разум и благословения Добро утро мили Боже. Добро

...
Утринна молитва за мъдрост, разум и благословения
Добро утро мили Боже.
Добро
Коментари Харесай

Утринна молитва за мъдрост, разум и благословения

Утринна молитва за мъдрост, разсъдък и благословения

Добро утро благи Боже.
Добро утро Татко мой,
Добро утро Спасителю на моята душа!

Радвам се да поддържам връзка с теб за моите братя и сестри в потребност! Ти си споделил:„ застъпвайте се в молитва,един за различен! “ И аз те апелирам от сърце тази заран за тези души, които са поместили потребностите си тези дни. Моля Те, да чуеш молитвата ми и да дадеш отговор на всеки един поотделно на „ своето време “.

Вярата ми в Тебе е огромна и знам,че любовта Ти е за всички отредена, Татко мой, които те търсят с цялата си душа, сърце и разум.Ти си споделил, че в Тебе е мъдростта и разсъдъка. В Тебе са силата и мощта, в Тебе са всички благословения и обещания, които си изписал в Словото Си за нас индивидите. Но Ти си споделил, че който Ме потърси от сърце и с религия.
Господи, Ти Си споделил още:„ Търсете първо Моето Царство и всичко друго ще ви се прибави “.

Благодаря Ти, за това Слово и в този момент Те апелирам, за тези души да ги дариш съгласно вярата им и съгласно волята Ти с това, от което се нуждаят. Докосни сърцата им да усетят Твоята обич и извърши ги със предпочитание да Те следват и да Те търсят със сърцата си. Покажи им Твоето правилно Слово, което имаш за тях. Дай им онази непоколебима религия /на Авраам/, с която планини да повдигат.

Дай им мъдрост, разсъдък, самообладание и безстрашие, с което да не отпадат, а да вървят напред с наслада и оптимизъм. Дай им смирението, което докарва всички богатства и наслади и най-много Твоето снизхождение.

Покрий всичките им потребности /дай на брата нужната половинка /, с която да ти служи и хвали Твоето свято име /. Подкрепи ги финансово, тъй като за Теб няма невероятно нещо. Ти си нашият „ Богат Баща „. Ти знаеш какъв брой и тъкмо да ни дадеш, с цел да не се превъзгордеем.

Дай кураж и безстрашие, наслада и благосклонност в сърцата им. Дай повече обич към Теб, О, Христе!
Така дай и на мене и на тези, които четат в този момент тази молитва. Вярвам в Твоята огромна ЛЮБОВ и ВЯРВАМ, че Ти ще отговориш на нашите простички молебствия. Ние не желаеме злато и сребро, само че това, което желаеме е да можем да преживеем на този свят, да Ти служим и да оказваме помощ на братята в потребност. Благодаря Ти, Господи Исусе! Прослави името Си Татко мой! Слава и респект на Тебе и единствено на Тебе от в този момент и до века! Амин!!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР