Утре над Черноморието облачността ще е разкъсана, след обяд -

...
Утре над Черноморието облачността ще е разкъсана, след обяд -
Коментари Харесай

Какво време ни очаква утре по Черноморието?

Утре над Черноморието облачността ще е раздрана, след обяд - най-вече забележителна и тук-там по южното крайбрежие ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 16°-19°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Във вътрешността на страната облачността ще е раздрана, най-вече забележителна и на доста места от запад на изток ще превали временен дъжд. На места в планинските региони от западната половина на страната преваляванията ще са краткотрайно интензивни, а в Югозападна България е допустимо и да прегърми. Максималните температури ще са най-вече сред 21° и 26°, в София - към 21°.

На 19 май слънцето във Варна изгрява в 5:40 часа и залязва в 20:30 часа. Продължителността на деня е 14 часа и 50 минути. Фазата на луната е четири дни преди пълнолуние.

В планините облачността ще е най-вече забележителна и ще има превалявания от дъжд. В масивите от западната половина на страната преваляванията ще са краткотрайно интензивни, в обособени региони и ще прегърми. След обяд преваляванията ще спрат. Ще духа сдържан югозападен, по високите и открити елементи - до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 10°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР