Устройството определи годината на изчезване на човечествотоСуперкомпютърът World One направи

...
Устройството определи годината на изчезване на човечествотоСуперкомпютърът World One направи
Коментари Харесай

Суперкомпютърът предрече края на света до 2050 година

Устройството дефинира годината на изгубване на човечеството

Суперкомпютърът World One направи нова ужасна прогноза, написа Джейк Лоудър за Daily Star, представен от Агенция.

Предишни прогнози на това устройство, което наблюдава развиването на цивилизацията, към този момент се сбъднаха. Сега той дефинира годината на изгубване на човечеството.

Машината, употребявайки усъвършенствани логаритми, проучва редица фактори, в това число замърсяване и раждаемост, и предвижда, че " цивилизованият живот, какъвто го познаваме, ще престане да съществува “ през идващите десетилетия.

Създаден през 1973 година от водещи академични професори, този компютър към този момент направи няколко прогнози, които се сбъднаха, в това число спад в международното предложение на естествени запаси и жизненоважни витамини.

Неговият комплициран логаритъм взема поради доста фактори, в това число раждаемост и равнища на замърсяване, и на тази база прави прогнози за това какъв ще бъде животът в бъдеще.

В своите прогнози за 2020 година тази машина твърди, че положението на планетата до този миг ще бъде " сериозно ".

" Ако не създадем нищо по въпроса, качеството на живот ще падне до нула ", оповестяват медиите ужасната вест, основана на компютърната прогноза. " При такива условия почти през 2040 - 2050 година цивилизованият живот, какъвто го познаваме, ще спре " да съществува ".

Мрачният компютър, поръчан от Римския клуб, наименуван World One, предизвести, че шофирането на по-чисти коли и намаляването на раждаемостта ще доведат до толкоз дребни промени, че няма да имат огромно значение за оцеляването на човечеството.

За страдание на хората, прогнозите на суперкомпютъра се удостоверяват от един от най-уважаваните астрофизици в света – шефът на Гринуичката обсерватория Мартин Рийс. Той също рисува мрачна картина на бъдещето за човечеството, заявявайки, че ще бъде доста мъчно за хората да оцелеят поради катастрофални закани, вариращи от изменението на климата до несъразмерното разчитане на технологиите.

В същото време Рийз сподели, че в случай че успеем да преодолеем големите компликации, които идват, човечеството може да живее доста дълго време - въпреки и не във формата, с която сме привикнали.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР