Устремилият се към спечелването на четири трофея през този сезон

...
Устремилият се към спечелването на четири трофея през този сезон
Коментари Харесай

Солидна печалба с Ливърпул и Betway Bonus Спорт

Устремилият се към спечелването на четири трофея през този сезон Ливърпул е изявения любимец на букмейкърите във финала за Купата на футболната асоциация (ФА Къп), в който ще се изправи против лондонския Челси.

През февруари двата отбора към този момент кръстосаха шпаги в заключителния дуел на различен домакински шампионат – Купата на Лигата (в наши дни прочут като Карабао Къп), като Червените подвигнаха трофея след трагичен триумф след осъществяване на дузпи.

ще се състои на 14 май, като по традиция сцена на дуела ще бъде митичният стадион „ Уембли “ в Лондон.

Любопитно е да се означи, че това ще бъде едвам втория случай, в който едни и същи тимове ще спорят за трофеите във ФА Къп и Купата на Лигата в един и същи сезон, откакто Арсенал и Шефилд Уензди се вкопчиха в люти борби през към този момент отдалечаващата се 1993 година.

предлага извънредно привлекателен коефициент от 1.95 за успех на Ливърпул в постоянното време. Евентуален триумф на Сините от „ Стамфорд Бридж “ е оценен с 3.75, а тъкмо такава е и ставката за тъждество след 90 минути игра.

Шансовете мърсисайдци да завоюват в света без значение от метода – в постоянното време, след продължения или след дузпи, са оценени с 1.50 при 2.40 за Челси.

Хубаво е да се има поради, че противниците във финала са измежду най-успешните клубове в историята на конкуренцията, стартирала през 1871 година.

Челси може да се похвали с 8 титли във витрината си, до момента в който Ливърпул е вдигал Купата 7 пъти. Двата отбора имат на сметката си и по седем изгубени финала.

Сините победиха за финален път през 2018 година, когато надвиха във финала над Манчестър Юнайтед с 1:0, а Ливърпул – през 2006 година, когато завоюва спиращия дъха финален двубой с Уест Хям след осъществяване на дузпи.

Мендижърът на Червените Юрген Клоп към този момент си извоюва забележително добро име на „ Анфийлд “, нареждайки се измежду най-великите предводители на именития клуб.

Германецът обаче към момента не е печелил ФА Къп. Нещо повече, това ще бъде първата му изява във край на конкуренцията.

Betway bg предлага изкушаващи
залози и за вариантите, свързани с броя осъществени попадения във финала на „ Уембли “.

Вярвате или не, само че коефициентът за опцията „ над 2.5 гола “ е 1.85 – тъкмо толкоз, колкото е и за разновидността „ под 2.5 гола “.

Тук е момента да се напомни, че едвам в един от последните пет директни конфликта сред двата тима бяха осъществени повече от 2.5 гола.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР