Устатият рапър Устата, който миналата седмица захапа съседна Северна Македония

...
Устатият рапър Устата, който миналата седмица захапа съседна Северна Македония
Коментари Харесай

Устата подава сигнал до ДАНС след заплахите

Устатият рапър Устата, който предходната седмица захапа прилежаща Северна Македония с ария - урок по история, ще подаде сигнали за опасност против него, здравето и живота му в локалното РПУ, ДАНС и Министерство на външните работи. Причината - песента не се хареса на част от обществото,  поради което Иван Динев, каквото е името на артиста, получи обидни и даже смъртни закани по собствен адрес. Динев работи по проблема с правист и след входиране на сигнала му ще чака да бъде извикан от институциите.



Иван осъзнава, че след песента към този момент носи доста огромна отговорност. " Животът ми оттук нататък обезпечено се промени на 180 градуса ", сподели изпълнителят за " България Днес ". " Всичко се случва толкоз бързо! Хубавото е, че заканите са едвам 2% от следствията. Хората, и млади, и по-големи, ме срещат по улиците, поздравяват ме, споделят ми: " Страхотна ария! Браво! Най-сетне някой да го каже, към този момент съм ти почитател ". До нас един пич Росен, продава батерии, изкефи се и сподели: " Аз на политиците нямам доверие. При тях е единствено мокра плява - единствено дим, пламък няма. "

Репортери на " България Днес " са потърсила рапъра. " От приятелите ми Софи Маринова звънна незабавно. Вика: " Устенца, отлично, доста съм горда с теб! Аз съм родолюбец и ще се изпълча! Зад теб съм и те поддържам! ", споделя Устата.
 Софи Маринова Софи Маринова
 

След случилото се Тервел Пулев незабавно споделя клипа на песента в профилите си в мрежите и го поздравява.
 Тервел Пулев Тервел Пулев


Адмирации валят и от Цецо Елвиса, Ангел Джамбазки и хиляди нови негови почитатели в нета и отвън България.
 Цецо Елвиса Цецо Елвиса

Българите стартират да търсят Устата за морална поддръжка и ентусиазъм - очевидно съумява да ги накара да повярват в себе си. " Много е забавно и ненапълно тъжно, че хората ми пращат хрумвания за разнообразни дела, които аз да поддържа - при един са бездомни животни, различен - разкрил лекарство срещу еди-какво си, трети го боли от неправда в обитаемото му място... ", споделя Иван, на който в никакъв случай не му е хрумвало, че сходно нещо може да му се случи, и добавя: " Изглежда обезверено имат потребност от естрада. И това е доста неприятно, тъй като очевидно никой не ги отразява. Нещото, което мога да направя, е да опитам да им дам съвет ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР