Установена е връзка с шофьорите, които още са на горящия

...
Установена е връзка с шофьорите, които още са на горящия
Коментари Харесай

Един от пловдивските шофьори все още е блокиран в горящия ферибот до Корфу

Установена е връзка с водачите, които още са на горящия ферибот в Йонийско море, заяви притежателят на пловдивската транспортна компания Илиян Филипов. 
37 негови чиновници са пътували с общо 33 камиона на ферибота, който пламна рано сутринта. Повечето от пасажерите и екип по-голямата част от пасажерите и екипажа, общо близо 300 души, бяха евакуирани със избавителни лодки до остров Корфу. Трима водачи са останали на палубата, а четвърти е в помещение, до което не стигат огън и пушек.

От 37 – 33 са на остров Корфу. Има трима, които са на палубата на ферибота, като следва да бъдат евакуирани. И има един водач, заклещен с турски водач в помещение, в което отдолу и от горната страна гори, само че няма пушек в това помещение, сподели Филипов за Радио Пловдив.

Инцидентът с ферибота " Юрофери Олимпия ", плаващ под италиански байрак, станал рано тази заран след отпътуването му от гръцкото пристанище Игуменица в посока Италия.  Успоредно със избавителните интервенции управляващите организират и следствие по случая.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР