Успокояващият звук на океана или постоянен дъжд може лесно да

...
Успокояващият звук на океана или постоянен дъжд може лесно да
Коментари Харесай

iPhone могат да се трансформират в успокояващи машини с бял шум с тази малко позната функция

Успокояващият тон на океана или непрекъснат дъжд може елементарно да бъде наличен на Apple iPhone с функционалност за бял звук, за която някои консуматори в началото не са знаели, че съществува.

За заинтригуваните притежатели на iPhone, те могат да отидат в настройките, по-късно налично и по-късно аудио/визуално, преди най-после да щракнат върху фоновите звуци, инструктира Apple.

Оттам потребителите могат да избират от шест варианти: уравновесен звук, ослепителен звук, мрачен звук, океан, дъжд или поток, като в същото време контролират силата на звука.

Фоновият тон може също да се възпроизвежда, до момента в който консуматор на iPhone гледа видео или възпроизвежда музика на телефона си, изяснява поддръжката на Apple.

Ако потребителите на iPhone желаят по-бърз метод да доближат до тези успокояващи звуци, той може да настрои директен път, като щракне върху досегаемост в настройките и директен път за досегаемост, където фоновият тон е алтернатива. След това потребителят може да щракне три пъти върху началния бу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР