Успешно приключи благотворителния базар организиран от олимпийските шампионки по художествена

...
Успешно приключи благотворителния базар организиран от олимпийските шампионки по художествена
Коментари Харесай

Изкупиха всичко от благотворителния базар организиран от олимпийските шампионки Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и от Боряна Калейн



Успешно завърши благотворителния базар проведен от олимпийските шампионки по художествена гимнастика Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и от най-хубавата ни самостоятелна гимнастичка сега Боряна Калейн. Инициативата беше част от коледното празненство на КХГ „ Левски Триадица “.

Многобройните фенове пристигнали да следят осъществяванията на надарените възпитанички на клуба изкупиха всички предоставени персонални спортни движимости от всички шампионки в клуба. Събраните средства ще бъдат употребявани за възстановяване изискванията за тренировки е залата на „ Левски Триадица “. Нужните средства за ремонта са общо 360 хиляди лв..



Поради здравословни аргументи на тържеството не можаха да участват Мадлен Радуканова и Боряна Калейн, само че двете сe включиха виртуално, с цел да поздравят всички участнички, фенове и посетители. За голяма наслада на всички присъстващи в зала „ София “ Лаура Траатс почете уредниците с наличието си. И трите девойки получиха изненада от дребните състезателки на клуба  - те показаха един самобитен букет от техни съчетания, изпълнявани в разнообразни интервали от кариерите им.



„ Много благодаря за прелестната изненада. Успяхте да ме развълнувате и докоснете! Толкова доста страсти и мемоари... Вълнувам се, в действителност доста, още повече, откакто видях спортната си кариера, като на лента, пред очите си... Но и тъй като в края на декември, с изключение на топлите коледни празници и посрещането на Новата година, през целия ми умишлен живот, е участвало и коледното празненство на клуба. Спомням си трепета около измислянето на танците, каква чест бе, присъединяване в “Нотите ” и нетърпението да видя новия календар. Искам да изразя голямата си признателност към всички треньори в клуба, тъй като всеки е съдействал за построяването ми като състезател! Няма по какъв начин да не отлича госпожа Батаклиева, моята персонална треньорка. Това е индивидът, които ме приготви, тъй че да се преборя да стигна до националния тим и да се оправя по този метод там. Благодаря Ви - за всеки съвет, за поддръжката и за всички познания! Чувствам се същинска късметлийка, да работя с треньор като Вас! Огромни признателност за госпожа Калчева, която за жалост, към този момент не е измежду нас, само че постоянно ще остане с нас и е вечно в сърцата ни! Благодаря Ви, г-жо Ганева! За отдадеността към този клуб, вярата в нас и опцията да се докоснем до знанията Ви! И несъмнено, благодаря на госпожа Пищалова, с която пътувах за първото си интернационално съревнование. Беше в Чехия и завоювах златен орден, а след време ме изпрати и за най-голямото, в кариерата ми, олимпийските игри, което също спечелихме... Благодаря Ви, от цялото си сърце! Скъпи родители сигурна съм, че децата ви са на вярното място! Мили деца, носете с високо вдигната глава името на клуба, а по-късно и на България! Сигурна съм, че аз и Мади сме първите, само че няма да сме последните олимпийски шампионки на клуба! “, това сподели на всички в залата, разчувстваната Лаура Траатс.



„ За мен Коледното празненство постоянно е бил най-хубавия празник! Празник е точно, тъй като всички сме дружно, забавляваме се и си припомняме, по какъв начин е протекла миналата година. Припомняме си всичките триумфи, занимателни моменти, позитивни страсти и незабравими мигове. А още по-хубавото е, че мога да споделям тези мигове с моето второ семейство - „ Левски-Триадица ”. Късметлийка съм, че ориста ме срещна тъкмо с тези хора, които ми оказват помощ да реализирам фантазиите си, които са ме научили, че единственото невероятно нещо е това, което живее в моето схващане, хората, които постоянно са ме подтиквали да диря максимума си и да не се удовлетворявам с по-малко. Благодаря на персоналния ми треньор, Марияна Памукова, че в нито един миг не спря да има вяра в мен и беше компактно зад тила ми! Благодаря ви скъпи треньори, че ме направихте индивида и личността, която съм сега! Обичам ви доста! Надявам се с търга, който организираме дружно да успеем, да реализираме задачата си, с цел да можете да продължите да създавате упорити и работливи хора, които да знаят, че всичко се реализира с доста работа и това няма да ги плаши, а в противен случай, ще ги стимулира да бъдат по-добрата версия на себе си! Приемам цялата акция драговолно и ще бъда безпределно щастлива, в случай че идващото потомство „ златни девойки ” имат по-добри условия за подготовка, не поглеждат всяка заран термометрите със боязън, не стартират загрявката си облечени с яке и ръкавици и не са обременени от мисли за контузии заради несъответствуващи температурни условия. Представете си единствено откакто аз, Мадлен и Лаура успяхме да стигнем до тук какъв брой повече деца биха имали триумфи стига да се даде опция на това! “, добави Боряна Калейн.

 Боряна Калейн

„ Много прелестно ме изненадахте, благодаря. Искам първо да се извиня, че не мога да участвам на празника, заради здравословни аргументи. Сигурна съм, че всички доста се забавляват. Поздравявам всички деца с триумфите през миналата година и им поисквам през новата да са доста повече. Да не престават да се трудят в залата, да не стопират да мечтаят и да реализират задачите си. Тъй като аз завърших своята спортна кариера, а тя стартира и приключи в клуб “Левски-Триадица ”, желая да благодаря на всички треньори и на цялото управление, по тази причина че постоянно ме подкрепяха през целия ми път. И особено на моята персонална треньорка Мария Кънчева, която е освен мой треньор, само че и другар и човек, който ми оказва помощ в сложни обстановки. Благодаря Ви! Обичам Ви “, включи се и Мадлен Радуканова.



Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР