Успехите на българи по света винаги са най-добрата новина, която

...
Успехите на българи по света винаги са най-добрата новина, която
Коментари Харесай

Мария Бакалова получи покана за Академията на Оскарите

Успехите на българи по света постоянно са най-хубавата вест, която може да доближи до ушите ни. А достиженията на Мария Бакалова дадоха заричане, че ще имат продължение и не ни оставиха да чакаме дълго. Актрисата  получи покана да се причисли към американската Академия на Оскарите.

Всяка година академията за кинематографично изкуство кани близо 400 души, отличили се в света на киното. Ако одобри, Бакалова ще стане част от 9000 души, които гласоподават и избират кои да са носителите на влиятелните статуетки.  Развитието на актрисата потегли устремно като фитил на фойерверки и по всичко наподобява, че признанието й зад граница става все по-утвърдено.

Мария Бакалова беше измежду номинираните за " Оскар " в категорията за най-хубава актриса в поддържаща роля за присъединяване си във кино лентата " Борат 2 ". Въпреки че се размина на косъм с премията, актрисата беше похвалена за стилния си външен тип, който внезапно контрастира с този на героинята й във кино лентата. Още едно доказателство, че положеният труд се награждава, а положителният усет постоянно намира справедливо място.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)
 Мария Бакалова гостува на Елън Дедженерис
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР