Успехът на Румен Радев бе последван от смели изявления на

...
Успехът на Румен Радев бе последван от смели изявления на
Коментари Харесай

Петков, Нинова и сие се целят в 4-годишен мандат

Успехът на Румен Радев бе последван от смели изказвания на подкрепящите го партии, че се стремят да излъчат 4-годишно парламентарно болшинство. Както е известно, във вторник техни специалисти започват договаряния по разнообразни тематики. А срещите сред водачите към този момент се състояха. 

" От вторник започваме да работим детайлно - да се направи явен, прецизен и съответен проект, с цел да създадем България едно доста хубаво място за живот през идващите 4 години ", съобщи Асен Василев след края на изборния ден.  " Благодарим на всички. Заедно ще създадем България да се гордеем от нея ", добави сътрудника му от  " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Изявление направи и Корнелия Нинова. Тя удостовери, че при лидерския диалог с Петков и Василев се е възнамерявал 4-годишен мандат. Обсъдени са дълготрайни цели в региона на опазването на здравето, обществената сфера и битката против корупцията. Успоредно Българска социалистическа партия настояла и за незабавни ограничения в първите 100 дни, които били признати от възможните сътрудници.  В същото време Нинова сподели, че няма как " с десни срeдства да се постигнат леви цели ", както настояват Петков и Василев. Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи още, че не са обсъждани имена за министри и всички медийни изявления по тази тематика били интриги.

 

НА ГРЕБЕНА

Нинова реши да остане на гребена на общата наслада от триумфа на Радев. И не го подлага на критика, както направи в дните сред двата тура. Сега сподели, че смяната ще продължи с президента, който я въплъщава, а и Българска социалистическа партия работи за нея.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР