Усмивката на футболиста Благой Георгиев събира всички погледи с порцеланово

...
Усмивката на футболиста Благой Георгиев събира всички погледи с порцеланово
Коментари Харесай

Благо Георгиев хвърли 50 хилядарки за бели зъби

Усмивката на футболиста Благой Георгиев събира всички погледи с порцеланово белите зъби, които се подават отдолу под нея.  

Репортер на „ Марица’ разбра от негови другари, че Благо още веднъж е вложил в устата си, само че този път се е бръкнал 50 хилки. Кривите и жълтеникави зъби му основали комплекс, едвам когато се захванал с хубавицата Есмер, която също може да се похвали с кристално бели фасети.

Есмер била тази, която го подтикнала към смяната във външността. Пак по нейна рекомендация той направил операцията в Москва, където краткотрайно живееха с към този момент някогашната си жена и техния наследник.

По всичко проличава, че Благо е доста суетлив и е подготвен на всичко за съвършена визия. Виждаме, че показва забележителен загар, който обаче не е от отмора на някой от топлите острови, а от висене в солариума.

Явно тази визия се харесва на множеството дами, защото не може да се оплаче от последователки. Наличието на толкоз доста „ плячка ” води до опустошение на фамилията му. Преди години изостави първата си жена Христина и двете им деца, с цел да се наслаждения на късата си случка с фолкпевицата Лияна. Преди две седмици стана ясно, че се развежда и с втората си жена Есмер. Оттогава Благо се е отдал на пир из чалга клубовете, където обикаля с компанията на Златка Райкова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР