Усилените ремонти в столицата продължават. Най-големите ремонти тепърва предстоят. Това

...
Усилените ремонти в столицата продължават. Най-големите ремонти тепърва предстоят. Това
Коментари Харесай

Фандъкова: Големите ремонти започват

Усилените поправки в столицата не престават. Най-големите поправки занапред предстоят. Това съобщи кметът Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила, която участва на откриването на цветната градина пред НДК, отдадена на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

По думите на Фандъкова за късия интервал, в който времето е хубаво и няма дъждове, в столицата са преодолени проблемите по главните и основни трасета, по които се движи градския превоз. По тези улици дупките, които са се отворили по пътищата след зимата, към този момент са запълнени, съобщи кметът.

По думите на Фандъкова към този момент се приготвят и огромните планове в София. "Знаете, че сезонът за огромните планове стартира, откакто малко намалее придвижването в София. Ще чакаме края на май, когато приключат най-малко дребните възпитаници и трафикът намалее ", съобщи столичният кмет и добави, че до тогава ще се приготвя стартирането и на най-ключовата реорганизация за тази година - на улица "Граф Игнатиев ", който ще бъде реконструиран дружно с площад "Славейков ", площад "Гарибалди " и градината на "Св. Седмочисленици ".

Тази година ще стартира и реконструкцията на околовръстния път.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР