Уроците по стил от кралските особи никога не са за

...
Уроците по стил от кралските особи никога не са за
Коментари Харесай

Кралица Рания получи награда за мир

Уроците по жанр от кралските особи в никакъв случай не са за занемаряване. Вече ви разказахме за семплия тоалет на кралица Летисия, който е още едно доказателство, че значимо е не толкоз какво носиш, а какво обръщение оставяш след себе си и по какъв начин се чувстваш в кожата си.

По нейния образец, йорданската кралица Рания най-често избира да носи облекла на локални дизайнери. По време на церемония събитие в Ню Йорк, тя и крал Абдула II получиха влиятелната годишна премия „ Path for Peace “. Те бяха отличени в знак на благодарност към ролята им в насърчаването на междурелигиозния разговор, поддържането на мира, както и за филантропичните старания на Йордания за приемането на бежанци, оповестяват от “Vatican news ”.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от QueenRania (@queenraniafans)

51-годишната Рания сподели почитание към събитието със стилна дълга черна рокля, като заложи на цветни акценти, измежду които колан на талията, който придава изцяло свежо лъчение и разчупеност на формалния тоалет.

В изявлението си на церемонията по приемане на премията крал Абдула сподели: „ Пътуването по пътя към мира би трябвало да стартира от Йерусалим. Милиарди хора по света пазят този Свещен град в сърцата си. Той е дом на нашите молебствия и очаквания. “
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

 
Кралица Рания означи месеца на Рамазан с локални дами от Ал Карак
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР