Управляващите ще имат много сложна задача. Един от проблемите е

...
Управляващите ще имат много сложна задача. Един от проблемите е
Коментари Харесай

Проф. Георги Момеков с експресна новина: Съвсем скоро ще има таблетка за лечение на COVID

Управляващите ще имат доста комплицирана задача. Един от проблемите е говоренето с хората. Трябва да се работи с пиари, които знаят по какъв начин се сервира информация за ковид. Това разяснява пред Българска национална телевизия фармакологът проф. Георги Момеков във връзка разделянето в обществото по тематиката COVID-19.

В България се употребяват доста антибиотици, само че не сме първенци, добави той. По думите му в южните елементи на Европа се употребяват повече - в Кипър, Гърция, Южна Италия и други

Бактериална зараза върху коронавирус е безпределно рядка, ето за какво не е добре всеки човек не е добре да пие антибиотици, с цел да не се стига до световна устойчивост.

РНК имунизациите носят доста преимущества, огромните играчи основават ваксини, които да покрият в това число новия ни другар омикрон, относително бързо става смяната на имунизацията. Освен това те не съдържат патоген, тъй че занапред ще имаме най-вероятно ваксини и за други болести, основани на тази технология, сподели още проф. Момеков.
свързани новини31817на 09.11.2021
„ Таблетка ще има напълно скоро. Хапче няма да кажа. Все отново на този стадий чудото го няма. Това лекарство и да се появи, то след няколко месеца няма да го има по аптеките в София за по три лв. “, сподели проф. Момеков във връзка упованията на хората дали скоро ще има лекарство против ковид.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР