Управляващите от тук насетне нямат нито юридическото, нито моралното право

...
Управляващите от тук насетне нямат нито юридическото, нито моралното право
Коментари Харесай

Бивш командир на контингента ни в Афганистан: Управляващите нямат право да определят съдбата ни

" Управляващите от тук насетне нямат нито юридическото, нито моралното право да дефинират ориста на отечеството ни. Тук на площада пред Народното събрание са над 100 хиляди жители, които изрично и ясно обявиха, че това държавно управление и Народно заседание са се изчерпали ". Това съобщи пред БГНЕС военачалник Димитър Шивиков.
Той даде обещание, че протестиращите ще продължат и отсега нататък с натиска. В същото време ген. Шивиков акцентира, че това е най-мирният митинг за последните 30 години.
 Протестът във Войводиново - щипка разсъдък, много закани и оповестено национално придвижване от военачалник (ВИДЕО) Протестът във Войводиново - щипка разсъдък, много закани и оповестено национално придвижване от военачалник (ВИДЕО)
Само с висок устен дух мина днешният митинг във Войводиново, който беше проведен от някогашни и сегашни военни, а към него се прочие..
" Управляващите не би трябвало да се пробват да ни очернят и да споделят, че търсим целенасочена провокация. Провокацията е от тяхна страна в лицето на жандармерията и полицията ", сподели той.
Според него, в първия ден от новата пленарна сесия държавното управление ясно е декларирало, че ще продължи да отсрочва оставката си.
" Те желаят да продължат да бавят с подаването на оставка, с цел да изкарат мандата и да усвоят следващите евросредства, да прикрият своите зулуми, които са създали и да договорят подмолно един предстоящ кабинет ", безапелационен е ген. Шивиков и добави: " Ние, жителите, ще продължим да отстояваме правата си и ще получим техните оставки ".
Припомняме, че Шивиков е някогашен пълководец на българския боен контингент в Афганистан. Заради това имаше скандал с него - припомнете си какъв!
 Столична дирекция на вътрешните работи: Взривена е самоделна бомбичка в полицейска кола Столична дирекция на вътрешните работи: Взривена е самоделна бомбичка в полицейска кола
Това, което се случи в София, е дълъг маратон от всеобщи вълнения, съобщи на среднощен брифинг зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Ан...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР