Бившият еврокомисар Мария Габриел, която беше на косъм и от

...
Бившият еврокомисар Мария Габриел, която беше на косъм и от
Коментари Харесай

Мария Габриел и Илиана Иванова са се сбили за евролистата на ГЕРБ

Бившият еврокомисар Мария Габриел, която беше на косъм и от поста министър председател, е кръстосала шпага със заместничката й в Брюксел Илиана Иванова. Двете са имали преден конфликт по тематиката кой да води евролистата на ГЕРБ, научи Lupa.bg от очевидци на свадите.  
Женският „ пердах ” сред двете обаче ядосал водача на партията Бойко Борисов и той веднага решил за урок да бие по един шут и на двете.
Всъщност борбата сред амбициозните дами от ГЕРБ му пристигнала дюшеш, тъй като Борисов така и така се чудел по какъв начин да се отърве от Габриел, която от дълго време изпуснал от своя надзор и никой в партията не възприемал като една „ от нашите ”.
След като Мария Габриел се върна в България, с цел да взе участие в сглобката, на нейно място в Брюксел бе назначена Илиана Иванова. Сега обаче Иванова напирала да поведе листата на ГЕРБ, тъй като длъжността в Брюксел й се усладила и тя към този момент крояла проекти по какъв начин да стане постоянен еврокомисар след изборите на 9-и юни.
Междувременно, с цел да избегнат медийните кавги и черния пиар, от ГЕРБ започнаха да пускат клюки, че Мария Габриел сама поискала да остане настрана от листите, тъй като имала свои проекти за кариерата си. Това обаче въобще не отговаряло на истината, а тя е, че е натирена персонално от Борисов.
Все отново на неуспялата премиерка й било дадено, че ще получи съответен пост, откакто минат и изборите за роден парламент.
Въпреки това Мария Габриел напоследък била посърнала и изцяло неузнаваема поради унижението, което претърпяла. Тя не криела, че е извънредно афектирана на Бойко Борисов, който я употребявал и захвърлил като носна кърпичка. Както в действителност постъпи с редица фрагменти на ГЕРБ през дългите години във властта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР