Управляващата сглобка надгради правната забава с понятието, което въведе в

...
Управляващата сглобка надгради правната забава с понятието, което въведе в
Коментари Харесай

Интимната връзка - 60 дни, брак може и 1 без консумация

Управляващата сглобка надгради правната веселба с понятието, което вкара в закона " Интимна връзка ". Според ремонта на ремонта под това ще се схваща " двама души са дружно повече от 60 дни ". Коментарът на известния и печелещ действителни каузи в съда юрист Николай Хаджигенов: " Никой от вас няма никаква концепция какво и по какъв начин ще се потвърждава и оспорва ".

Така поставеното тълкувание може да вкара в " интимна връзка " да вземем за пример съквартирантите, без действително те да са били интимни, също родители и деца под един покрив и така нататък, прозря 19 минути.

Забавно е също, че кодифицираният отколе цивилен брак няма период на валидност като нововъвежданата " интимна връзка ". Може да трае и 1 ден, освен това " без консумация ". А води до много съществени правни последствия, да вземем за пример при делба на благосъстоятелност, прехрана и така нататък

Хаджигенов добавя: " Кое не разбрахте, че интимна връзка НЯМА потребност от легална формулировка ".

" Вкупом идете да сипете на кокошките ", гласи шеговитият коментар на юриста.

Дори това обаче надали ще бъде разбрано от " юристите " в националното заседание, които не схващат българските текстове в закона, камо ли да си водят в превод шегата на Хаджигенов, пристигнала от един от първите текстове, които се учат по латински език по какъв начин дребната Клавдия дава храна на кокошките.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР