Управляващата коалиция ще оцелее толкова, колкото съумее.Това каза пред БНР

...
Управляващата коалиция ще оцелее толкова, колкото съумее.Това каза пред БНР
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: Коалицията ще оцелее толкова, колкото съумее

" Управляващата коалиция ще оцелее толкоз, колкото съумее ".

Това сподели пред БНР социологът Кънчо Стойчев, президент на Световната асоциация " Галъп Интернешънъл ".

Според него дейностите на четворната коалиция не са безапелационни.

" Трябва да подобрят вътрешната си връзка , с цел да не се стига до обстановка като тази с Българска народна банка - да имат двама претенденти за поста шеф.... Сега се сътвори обстановка, в която да наподобява, че е по-добре да не бъде избиран нов гуверньор на Българска народна банка, а да продължи остарелият ", разяснява той.

По думите на социолога ръководещите би трябвало да проведат срещи и полемики между тях, да си актуализират връзките и " в случай че не могат да продължат да вървят дружно, да се разотиват, а в случай че могат - да го покажат в околните седмици ".

В предаването " 12+3 " Кънчо Стойчев разяснява и войната на Русия в Украйна:

" Две славянски и европейски страни (Украйна и Русия) проливат кръв, а ние сме славяни и европейска страна, тъй че това ни визира директно. Беше допустимо това да се предотврати, само че Европа не направи всичко належащо за това във правилния стадий. Проблемът можеше да се разтегне, да се смекчи опълчването. Естествено, че в Русия няма да бъде постоянно тази власт. Чрез разпъване на времето можеше да се избегне тази война, само че беше предпочетен другият сюжет ".

Лъжа е, че България е пропутиновска страна, изрично акцентира социологът и посочи, че страната ни е проруска, само че в смисъл на исторически усеща към съветския народ:

" Тази обстановка (войната в Украйна - б.р.) напряга ситуацията в България и разделя хората на лагери. По същия метод стои и така наречен македонски въпрос, където е най-големият недостиг на почтеност и на бистрота на това държавно управление , най-много водещата партия " Продължаваме промяната ". Те ни лъжат, става дума за директна неистина, непростима неистина. Това може да взриви политическата обстановка в страната . Ние стоим върху тази мина и тя може да се взриви всеки един ден. Демократичното ръководство не може да почива върху директна неистина , други ръководства могат, само че не и демократичното ".

Интервюто на Петър Волгин с Кънчо Стойчев в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР