Управлението на ГЕРБ заби в либералната безпътица, в която беше

...
Управлението на ГЕРБ заби в либералната безпътица, в която беше
Коментари Харесай

Петър Москов готви десен консервативен алианс с НФСБ, ВМРО и СДС

" Управлението на ГЕРБ заби в демократичната обърканост, в която беше изпаднала страната години обратно. Заби и няма излаз. Като опция на това ръководство се слага митингът. Резултатът от тези митинги ще бъде връщане на лявата политическа вълна. Затова идва потребността от образуване на мощен десен закостенял център ". Това разяснява пред БНР Петър Москов, водач на партия КОД.

Преди дни той разгласи пред bTV, че в околните дни ще изпрати предложения за учредяване на десен закостенял алианс в коалиция с НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и Съюз на демократичните сили.

Според него " съюзът сред дясно-консервативното и национално-патриотичното е освен излизане от обстановката, а сериозното връщане на същинската десница в един стратегически проект за развиването на България ".

" Либералното размени тезата за дясното. В стопански проект демократичното докара до налагането на интереса на световни финансови корпорации, до заличаване на работни места, до неконкурентноспособност на нашите стопански системи, до тежка застоялост на обществото. Основният провинен за всичко наподобява Борисов, само че самата демократична идеология изискваше определените институции да бъдат сменени от наднационални такива ", проучва Москов.

Той разяснява и президента Румен Радев: " Ролята на президента не може да бъде на лидер на улични протести. Резултатът от това, което той прави, е може би един огромен омлет върху жълтите павета, само че това няма да докара до непоклатимост за никого ".

" Ако надигнеш вълна, която желае смяна и заличаване на всичко, звучи примамливо. Но такава религия води до крах на обществото, до заличаване на дребния стопански напредък, който имаме ", е мнението на някогашния здравен министър от Реформаторския блок.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР