Управителят на Пороховското гробище в Санкт Петербург, където е погребан

...
Управителят на Пороховското гробище в Санкт Петербург, където е погребан
Коментари Харесай

Подробности около погребението на Пригожин и идва ли краят на ЧВК Вагнер

Управителят на Пороховското гробище в Санкт Петербург, където е заровен ръководителят на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин, заяви незнайни до момента детайлности.

" Всичко мина безшумно, умерено, без звук. Хората не бяха съвсем нищо. Нямаше и салюти. Нямаше и военни. Едно обикновено заравяне с детайли на ВИП. Това е повече пясък, флагове от всевъзможен тип, кадифена тапицерия на гроба, безценен ковчег, елементарните погребения не се вършат по този метод ", сподели админът, написа " Важни истории ", оповестяват Факти.бг.

Отбелязва се, че на погребението е имало 20-30 души и не е имало хора във военна униформа.

Съобщава се също, че гробът на Пригожин е посещаван по-специално от вдовицата и щерка му.

А посетителите са били претърсвани, преди да влязат. Преди погребението на гробището е имало доста чиновници на реда, наоколо са били паркирани няколко рейса на Росгвардия. Съобщава се също, че някои чиновници на правоохранителните органи са прекарали нощта наоколо до гробището.

Припомняме, че ръководителят на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин беше заровен на 29 август в Пороховското гробище в Санкт Петербург.
Съобщава се, че Пригожин е бил заровен до татко си.

Преди това беше известно, че погребението на Пригожин се е състояло в закрит формат. В пресслужбата му означиха, че всички, които желаят да се простят с него, могат да посетят Пороховското гробище. В обкръжението на умрелия Пригожин обявиха, че погребението му се е състояло в подобен формат по молба на роднините му.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР