Управителният съвет на Столичната лекарска колегия към БЛС в специална

...
Управителният съвет на Столичната лекарска колегия към БЛС в специална
Коментари Харесай

Столичната лекарска колегия в подкрепа на медиците от Александровска болница



Управителният съвет на Столичната лекарска гилдия към БЛС в специфична декларация показва в Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Александровска “.

От Столична лекарска гилдия показват паниката си от за положението на Александровска болница преди да са прегледани от способените органи и от разпространяването им в.

Ето какво се показва още в:

„ Това безпричинно настройва публичното мнение против една от най-големите болнични структури в страната. В страната действат държавни регулаторни органи, които имат задължението да ревизират положението на обособените лечебни заведения с пълномощия да изследват и с каква отминалост във времето са зародили изнесените проблеми в медийното пространство.

Компетентно мнение по сигнали и тъжби могат след инспекции да огласяват НЗОК/СЗОК, финансираща лечебните заведения, а Александровска болница по Търговския закон е с принципал министъра на опазването на здравето.

Важно е да отбележим, че няма подадени сигнали или недоволства за нередности в Александровска болница в Столична лекарска гилдия на БЛС като съсловна организация. Управителният съвет на СЛК-БЛС регистрира основаната медийна среда към Александровска болница като преднамерена ", това се показва в писмото.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР