Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие“ освободи изпълнителния директор на

...
Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие“ освободи изпълнителния директор на
Коментари Харесай

ДФЗ е с нов шеф

Управителният съвет на Държавен фонд „ Земеделие “ освободи изпълнителния шеф на Разплащателната организация Николай Каварджиклиев. Това оповестиха от Министерството на земеделието. На извършеното през днешния ден съвещание бяха освободени и неговите заместници Венцислава Монева, Петя Славчева и доктор Климент Петров.

Днес беше определено и ново управление на Фонда.

За изпълнителен шеф на ДФЗ е назначен Георги Тахов. Негови заместници ще бъдат Ива Иванова, Владислава Казакова, Димитър Горов и Георги Динев. Горов е брачен партньор на дългогодишния началник на пресцентъра на Българска социалистическа партия, а след това началник в партийната телевизия Жанет Пашалиева. Той бе и народен представител от левицата в няколко състава на Народно събрание.

Георги Тахов е лекар по стопанска система, компетентност „ Финанси, парично послание, заем и застраховка “. Той има и магистърски степени по „ Счетоводство и надзор “ от ВФСИ „ Д. А. Ценов “, Свищов, „ Право “ от ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “, както и „ Стратегическо управление и ръководство на сигурността и публичния ред “ от Академията на Министерство на вътрешните работи. Специализирал е стопанска система и ръководство на индустрията в Германия. Георги Тахов има дълготраен управнически опит в Националната организация за приходите. Владее немски и британски език.
ТЕМА преди 32 минути 541 преди 34 минути 441 преди 52 минути 561
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР