up***Бившият шампион на Формула 1 Кими Райконен веднъж обръсна ирокез

...
up***Бившият шампион на Формула 1 Кими Райконен веднъж обръсна ирокез
Коментари Харесай

Бившата икона на Формула 1 обръсна ирокез в косата на член на персонала като отмъщение за дивия p

up " ***

Бившият първенец на Формула 1 Кими Райконен един път обръсна ирокез в главата на някогашен инженер на Макларън по време на диво, празненство, подхранвано от алкохол.

Финландската звезда беше прочут със своите празненства в края на сезона по време на престоя си в тима - толкоз, колкото и с необикновено бързия си жанр на шофиране. Райконен постоянно беше хазаин на тържества в родната си страна.

Едно съответно празненство видя някогашния инженер на McLaren Марк Пристли да си тръгне с малко по-различна прическа. Говорейки в подкаста на Pit Stop, той сподели: „ Както правехме всяка година, отидохме във Финландия за п***-ап. Така че отиваме там първата вечер, всички негови другари, всички наши другари. Всички получаваме дружно, започнете да пиете и стига до два през нощта. Толкова съм изтощен.

„ Реших, че не мога да си легна първо, тъй като знам, че той ще опита нещо и ще ме върне. Но в последна сметка няма метод да остана безсънен. Затова се качих в стаята си в къщата му и си помислих „ Ще сложа с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР