Унизителен предизборен старт на Цветан Цветанов. Отровното трио го отряза

...
Унизителен предизборен старт на Цветан Цветанов. Отровното трио го отряза
Коментари Харесай

Цветанов – беквокал на Христо Иванов

Унизителен избирателен старт на Цветан Цветанов. Отровното трио го отряза от заверата с Мая Манолова, президентът Румен Радев се смили да го предложения на опашката на консултациите, Корнелия Нинова се срещна с над 40 партии, само че не и с него, социолозите му дават 0,5% на вота, разяснява

За похлупак градската десница го освирка в събота на митинга в поддръжка на Навални и брутално го изгони с думите: „ Марш с жилищата отсам!”. Пълна злополука.

Като няма да влезе през парадния вход на изборите, някогашният втори в ГЕРБ реши да изпълзи през прозореца на щурмовака Христо Иванов. И да му се натегне с думите: „ Когато гласуваш за ГЕРБ, получаваш ДПС”.

Политически психотрилър, в който Борисов и Доган вършат секрети сделки, които по-късно Мустафа Карадайъ ултимативно свежда до знанието на Цветанов, разви в последната си тв изява водачът на републиканците. Благодарение на другарската бТВ той откри микрофон да споделя истории за ловното стопанство край Шумен, забавни единствено за феновете на конспирации. Защото тези, които са очевидци на десетките му партийни завери там, умират от смях.

Болката на Цветанов във връзка с Движение за права и свободи обаче не е Лудогорието. Друг е индивидът, който от години води борбата на ГЕРБ в Североизточна България. Бившият втори не може да преглътне, че макар полицейщината, репресиите и административната маша, до момента в който беше на власт, по този начин не можа да превземе Родопите. Още по-малко Смолянско. Там го запомниха единствено като разносвача на агнета, забучени на прът по време на обилните чевермета в Златоград.

И като най-бързия плувец в спортния басейн в Смолян, ремонта на който той дефинира като огромната цел за района.
Най-малко на Цветанов му отива да плете интриги за Ягодинската пещера, на която Движение за права и свободи сякаш хвърлила око. Дали пък мераци за нея не са се появили в ортаците му – братя Вълневи, зарязали родното доспатско землище преди години, с цел да поемат по дългия си път към Чикаго, а в този момент и обратно?

Какво ще получат гласоподавателите на ГЕРБ след изборите, си е решение на някогашната му партия. Но чест му прави признанието, че всеки, които се излъже да гласоподава за него, ще получи Христо Иванов. Как обаче претендиращата за висока интелектуална нравственост градска десница ще преглътне лекоатлета Цветанов – най-вече като трети беквокал на предизборната сцена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР