Уникално по рода си влогърско предаване за живота на спортистите

...
Уникално по рода си влогърско предаване за живота на спортистите
Коментари Харесай

Стартира влогърско шоу с участието на популярни български спортисти

Уникално по рода си влогърско предаване за живота на спортистите започва напълно скоро. " Backstage " е взаимен план на асоциация " Докосни дъгата " и Национална спортна база, а водеща роля в новаторското шоу ще имат международната шампионка по бокс Станимира Петрова, втората тенис ракета на България Димитър Кузманов, вярата ни в олимпийското карате Ивет Горанова, олимпийската медалистка по битка Елица Янкова, златното момиче Радина Филипова и националният треньор по скокове във вода и коментатор по " Евроспорт " Георги Чобанов.

Забавен, потребен, въодушевяващ и изобретателен. Това са единствено дребна част от епитетите, с които може да бъде разказан амбициозния план, който ще превземе интернет пространството, показвайки обичани родни спортни персони в необикновена и непозната светлина.
 " Влогърско предаване за живота на спортиста. Неговото всекидневие, неговите фантазии, неговите победи и загуби. Бъдете с нас, чуйте и вижте! Ще има доста документалистика, само че също по този начин и доста тествания за нас и нашите посетители! Ще упражняваме дружно, ще избираме дружно храна, питиета и занимания! Влезте в нашия свят! Светът на българския състезател от близко! На спорта по света! Един от вас може да е идващия първенец на България! И него ще чакаме тук - пред нашата камера! ", гласи резюмето от основателите на " Backstage ".

Два филмовия откъс и няколко любопитни видеа с присъединяване на Елица Янкова, Радина Филипова, Илиана Раева и Иван Несторов - Амебата към този момент бяха показани в формалния youtube канал на " Backstage ", а премиерният епизод ще се появи напълно скоро. Официалните страници на плана във " Facebook " и " Инстаграм " - " Pass Backstage " също набират скорост, тъй че всеки, който желае да следи от близко света на българските спортисти, може да се причисли към тях и да стане част от идните завършения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР