Уникални светлинни инсталации на Иво Тодоров и живописни платна на

...
Уникални светлинни инсталации на Иво Тодоров и живописни платна на
Коментари Харесай

"Фотони в цвят" - инсталации и платна в галерия "Сердика"



Уникални светлинни съоръжения на Иво Тодоров и живописни платна на Силвана Тодорова показва от през днешния ден изложба " Сердика " под наименованието " Фотони в цвят ".

Тя е магистър по бизнес администрация, а той е приключил Техническия университет, само че и двамата имат изложения считат, че... всичко към нас е математика и… фотони в цвят .

В експозицията мъжът е общото, а дамата е частното и там... някъде се прави оня енергиен продан сред хората. Показаното е симбиоза сред два свята за блян, за успокоение и уют с нотки на тайнственост от паралелна действителност.

" Повече от 30 години съм познавач и колекционер на остарели движимости, и за мен е същинска магия опцията да вдъхвам нов живот, там където е изгаснал. Това за мен не са елементарни лампи, това са същински арт светлинни съоръжения, които носят мистиката от непреходността на времето ”, споделя Иво Тодоров за своите произведения.

Картините на Силвана Тодорова, които ще бъдат показани в галерията, са разнообразни по величина платна и са изпълнени с техниката акрилна живопис.

За нея рисуването е вдъхновяващо, измежду цветове, ухания и чувства. С него резервира спомените си за това, което вижда и усеща.

Вернисажът е на 26 май от 17:00 до 20:00 часа.

Изложбата ще остане в галерията до 17 юни 2022 г.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР