Уникален проект помага на младежи от да открият своето бъдещо

...
Уникален проект помага на младежи от да открият своето бъдещо
Коментари Харесай

Проект помага на младежи от Варна да намерят призванието си

Уникален план оказва помощ на младежи от да открият своето бъдещо „ аз “ посредством срещи в първо лице с изявени персони, осъществили се в разнообразни сфери на живота. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Варна Пламена Николова, фасилитатор към плана, който се осъществя от Сдружение „ Аз съм Варна ".
„ Изборът на професионална реализация е основополагащ в развиването на всеки младеж. Дали да следваме фантазиите си, сърцето си, импулсивните си и постоянно илюзорни показа за вписването си в света като работещи хора или да послушаме мъдрите и практични препоръки на родители си за печелившите и „ постоянни " специалности, които биха ни подсигурили добър стандарт на живот, почитание и избран статус с обществото? Отговор в първо лице дава пилотният планът на съдружие „ Аз съм Варна " – „ Кариерна борса-Искам да съм като теб! ", който се осъществя с финансовата поддръжка на Община Варна, Дирекция „ Образование и юношески действия “, уточни Николова.
По думите ѝ планът има за цел да срещне група младежи, които занапред ще вършат първите стъпки към мечтаната специалност, с изявени персони в разнообразни сфери на живота – изкуство, просвета, сигурност, архитектура, обучение, опазване на здравето, мода, нематериалност, бизнес, туризъм, предприемачество, търговия и доста други.
 100 години Тревненска школа 100 години Тревненска школа
На 16 октомври, петък, от 18:00 часа в Музея на хумора и сатирата се открива представителната галерия „ 100 години Тревненска школ...
„ Срещите очи в очи с хора, извървели трънливия път на триумфа, преодолели подводните камъни и щастливо осъществени в настоящо време, ще даде ясна визия на младежите дали това е верният модел за подражателство за тях “, сподели още Пламена Николова.
Тя добави, че срещите са документирани и разпространявани посредством обществените мрежи и канали, с цел да стигнат косвено до оптимален брой други младежи, които да бъдат предизвикани в кой бранш на живота да търсят своето професионално занятие.
Проектът среща участниците в него с богати интелектуално, духовно и прочувствено персони, забавни характерности, хора, предизвикващи почитание с достиженията си, с характера и репутацията си в обществото.
„ Младите хора имат потребност от положителни, мотивиращи образци, които да им начертаят пътя, да им вдъхнат убеденост в себе си, да ги окуражават да се борят за сбъдването на фантазиите си и да им покажат, че посредством труд и обучение, посредством положително и толерантно отношение към близките, триумфът не закъснява.
 В най-новата електрофизиологична лаборатория лекуват без лекарства пациенти с ритъмни нарушавания В най-новата електрофизиологична лаборатория лекуват без лекарства пациенти с ритъмни нарушавания
Екипът на УМБАЛ „ Свети Георги “ – Пловдив ползва най-съвременните способи в кардиологията Най-новата електрофизиологи...
В това е смисълът на плана „ Искам да съм като теб ", да покаже на всеки младеж, че в него има капацитет и е въпрос на вътрешна мотивация и предпочитание да реализира своята сполучлива реализация.
Проектът е разпространяван посредством страницата „ Искам да съм като теб " във Facebook и YouTube каналът „ Искам да съм като теб “, с цел да стигне до оптимален брой младежи и им помогне в тяхната професионална ориентировка “, сподели още Николова.
По думите ѝ, макар, че публично планът завършва до 15 октомври, той ще бъде надграждан, като бъдат показване занапред още доста забавни и сполучливи персони в разнообразни сфери на живота.
Предстои планът да бъде разпространяван отдалечено измежду горен курс на учениците от всички варненски учебни заведения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР