Уникален изнесоха снощи пред претъпканата зала България певиците от Мистерията

...
Уникален изнесоха снощи пред претъпканата зала България певиците от Мистерията
Коментари Харесай

Извънземно!

Уникален изнесоха нощес пред претъпканата зала " България " певиците от " Мистерията на българските гласове " дружно с Лиса Джерард от Dead Can Dance и голям брой задгранични музиканти, които са част от новия албум на фамозния по целия свят български певчески състав. Невероятната симбиоза сред българското национално пеене и извънземния глас на Лиса Джерард, дружно с музиката на Петър Дундаков и осъществяванията на бийтбоксъра SkilleR, изправиха публиката няколко пъти на крайници.

Първата част на концерта беше в осъществяване на певиците от " Мистерията на българските гласове ", втората беше отдадена на авторските композиции на Лиса Джерард от интервала й с world групата Dead Can Dance, a в третата световноизвестната певица изпя няколко композиции дружно с българските изпълнителки, които безусловно взривиха залата. Последната комбинация преди бисовете беше Now We Are Free от кино лентата " Гладиатор ". Дейвид Кукерман, Себастиян Флаиг, Джулс Максуел, Христина Белева, Петър Миланов, Костадин Генчев, Тони Рикев и Софийската филхармония бяха другите участници в невероятния театър, който ще е едно от ярките ми музикални прекарвания в живота.

Добрата вест за всички, които не съумяха да участват нощес, е че на следващия ден следва концерт в Античния спектакъл в Пловдив, а аз мога единствено да изпитвам завист на всички, които ще слушат тази музика под звездите.

Билетите за Античния спектакъл на следващия ден са в продажба в мрежата на в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на касата на Главната улица в Пловдив.

Настоящият план на „ Мистерията на българските гласове “ се случва с помощта на Шуберт Мюзик Пъблишинг и в частност на безпределната отдаденост на изпълнителния продуцент и шеф на компанията за България – Бояна Бункова, която е мотор на целия развой през цялото време. Музиката е дело на композитора Петър Дундаков, който е съумял да събере минало, настояще и бъдеще в такава прелестна естетика, тъй че да отвори нови пространства и да притегли нова аудитория. В някои от композициите съавтори са самата Лиса и ирландският пианист Джулс Максуел.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР