Униформените от Констинброд закъсняват за сигналите Поредна група нелегални мигранти

...
Униформените от Констинброд закъсняват за сигналите Поредна група нелегални мигранти
Коментари Харесай

След реформата на Рашков: Поредна група мигранти в Годеч, града остана без полиция


Униформените от Констинброд закъсняват за сигналите

Поредна група незаконни мигранти са били видяни в региона на град Годеч, сигнализират живущи в региона.

Посред бял ден покрай село Гинци група от 7-8 млади момчета слиза две таксита и стартират напразно циркулиране. Живущи в цялата община Годеч са терзание, тъй като след промяната на някогашният вътрешен министър Бойко Рашков, освен града, само че и близките села останаха без полиция. По разпореждане на силовия министър, през днешния ден народен представител от Политическа партия, беше закрито Райнното ръководство. Новата за неналичието на надзор отдавна циркулира сред каналджийте, като незаконни мигранти все по-често са забелязвани в Годеч и близките села.

От районно управление (на МВР) Костинборд нямат опция да реагират на време на какъвто и да е незабавен сигнал, освен поради за своята раздалеченост, а и неналичието на задоволително запаси. Остават само чиновниците от Гранична полиция, които също страдат от липса на фрагменти, а и постоянно отиват на мястото откакто мигрантите към този момент са изчезнали.  

Хората в региона са извънредно обезпокоени, поради и идването на зимата, което кара незаконните мигранти да разрушават домове, с цел да търсят заслон. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР