От Фейсбук профила на изтъкнатия журналист Красимир ГаневНе мога да

...
От Фейсбук профила на изтъкнатия журналист Красимир ГаневНе мога да
Коментари Харесай

Красимир Ганев за „всеобщото медийно оглупяване“: Какво е виновна колата, че е мощна, виновен е, който я е предоставил

От Facebook профила на изтъкнатия публицист Красимир Ганев

Не мога да си обясня всеобщото медийно оглупяване, което е налазило родната публицистика! От какъв напън, щом възникне събитие, с изключение на новината за него, би трябвало щедро да се залее с разбори и мнения на знайни и незнайни специалисти, които по предписание си дърпат чергата, всеки в своята посока.

Предлагат се безумни законодателни начинания, деформират се същинските аргументи, а отсам и налагане на неверни управнически решения. Пример: следващата злополука в Пловдив с няколко жертви. Колата била мощна. Какво е отговорна колата или производителя, че е мощна? Виновен е този, който я е дал.

Младият лидер не може, нито самичък да си я купи, нито да я поддържа. Бил пил или надрусан. Нито е отговорна дискотеката, нито работното ѝ време. Слаба била подготовката на младия лидер. Къде сте чули и видели в подготовката да е включено ръководство с безумни скорости? Ама била мощна и трябват ограничавания за всички млади. Защо?

На тази възраст не се ли образоват и водачите на танкове? Пътният сектор бил доста прав, мрачно било, хлъзгаво, дърветата били на неуместно място! А това, че майката е чиновник на КАТ и му е осигурила и колата, и парите за дискотеката и другите „ екстри “, и „ отбрана “ от възможни санкции, че по този начин го е възпитала, отива на назад във времето.

Та, сътрудници, аргументите не са там, където ви споделят събеседниците. Вие ги виждате, само че не ги казвате, а се криете в шубраците на „ експертни “ пояснения. Така е във всички медии. Може да не е инцидентно. Утре, като стане нещо в страната, специалистите ще обяснят, че „ Космосът им е крив “ и „ Вратарят им ги е слаб “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР