Унгарското правителство предложи поредица закони, предвиждащи данъчно облагане и евентуално

...
Унгарското правителство предложи поредица закони, предвиждащи данъчно облагане и евентуално
Коментари Харесай

Унгария планира "Закони за спиране на Сорос" срещу имигрантите

Унгарското държавно управление предложи поредност закони, предвиждащи данъчно облагане и вероятно санкции за локални организации, подпомагащи незаконната имиграция и получаващи задгранично финансиране, съобщи " Асошиейтед прес ", представена от Българска телеграфна агенция.

Унгарският министър на вътрешните работи Шандор Пинтер съобщи през вчерашния ден, че сходни организации ще подлежат на наложителна правосъдна регистрация и ще заплащат налог в размер на 25 % от финансирането си от чужбина. Организации, които не се записват, и за които управляващите сметнат, че подкрепят незаконната имиграция, може да бъдат глобявани.

Правителството съобщи, че преди планът да бъде импортиран за разглеждане в Народното събрание, той ще бъде подложен на разискване. Пакетът е наименуван " Закони за прекъсване на Сорос ".

Унгарските управляващи считат, че американският милиардер от маджарски генезис Джордж Сорос ненапълно е една от аргументите за провокациите пред Европейски Съюз във връзка с миграцията, тъй като финансира организации, защитаващи правата на бежанците, отбелязва АП. Унгарският министър председател Виктор Орбан е съперник на имиграцията, изключително на мюсюлманите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР