Унгарският премиер Виктор Орбан реагира на съобщенията, че Джордж Сорос,

...
Унгарският премиер Виктор Орбан реагира на съобщенията, че Джордж Сорос,
Коментари Харесай

Орбан: Сорос и синът му = Кръстникът

Унгарският министър председател Виктор Орбан реагира на известията, че Джордж Сорос, американски предприемач от маджарски генезис, предава контрола върху своята финансова империя на стойност 25 милиарда $ на сина си Александър. Премиерът в понеделник ги съпостави с мафиотите в трилогията на Франсис Форд Копола „ Кръстникът “.



Виктор Орбан от години е в открита омраза със Сорос, чийто стипендиант в миналото беше

Орбан разгласява епизод от кино лентата, в който главата на фамилията Дон Вито Корлеоне, изигран от Марлон Брандо, целува сина си Майкъл (Ал Пачино), благославяйки го за сериозен бизнес. Премиерът придружи публикуването на тези фрагменти с надпис " Сорос 2.0 ".

На 11 юни " Уолстрийт Джърнъл " заяви, че Александър Сорос е определен за ръководител на борда на шефовете на фамилни фондации и управлява някои от другите организации, които 92-годишният му татко до неотдавна е управлявал. Беше маркирано също, че скоро се чака доста попълване на фонд „ Отворено общество “. В изявление, откакто беше определен на управителна позиция, 37-годишният Александър Сорос изрази желанието си да продължи да поддържа левите политици в Съединени американски щати и означи, че неговите възгледи и тези на татко му като цяло съответстват.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР