Унгарската компания за споделяне на електрически автомобили GreenGo за първи

...
Унгарската компания за споделяне на електрически автомобили GreenGo за първи
Коментари Харесай

Унгарската GreenGo ще предлага екологичен транспорт в Прага

Унгарската компания за шерване на електрически коли GreenGo за първи път ще предлага услугите си в чужбина. Брандът уголемява наличието си в страни от Централна и Източна Европа, откривайки операционна активност в Чехия.

"След разпространяването на услугите на GreenGo в Будапеща ние искахме да разтеглим наличието си на пазара до централноевропейски град, който предлага огромни благоприятни условия за бизнес, има висок афинитет към шерването на коли, както и някои прилики с Будапеща по мярка и е непосредствен до родния ни град ", съобщи ръководещият сътрудник на GreenGo Белин Михалецки. Очаква се компанията да стартира да предлага услугата за шерване на коли в Прага през есента на настоящата година.

Siemens сътрудничи по плана за новата услуга за електронно шерване в Прага, предоставяйки станция за бързо зареждане, която да употребява GreenGo. Първите тестови коли на GreenGo Volkswagen eUP ще се появят в Прага през идващите седмици. Дейността в страната ще бъде ръководена от Саймън Чапек. "Саймън реши чрез своите умения и опит да помогне на локалното новаторско дружество да пораства. Много сме удовлетворени, че го имаме на борда и той е решен да сътвори по-устойчив и екологичен метод на превоз ", добави Михалецки.

През пролетта италианската компания Anytime стартира да предлага споделени коли в Прага, залагайки на хибрида Yaris Toyota. В Чешката република има над 700 споделени автомобила, а компании като Car4Way, Autonapul и Ajo са се позиционирали в този сегмент със личен автопарк. Преди три години GreenGo беше първата компания, показала автопарк, формиран само от екологосъобразни транспортни средства в Централна и Източна Европа. Унгарската компания бързо се разрастна, разширявайки своя парк от първичните 45 транспортни средства до 300 автомобила при започване на 2019 година Представители на GreenGo означиха, че компанията продължава да поддържа постоянен напредък, макар конкуренцията от страна на други огромни снабдители на услуги, предлагащи шерване на електрически коли в Будапеща.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР