Унгария възнамерява да засили мерките по граничните пунктове от 1

...
Унгария възнамерява да засили мерките по граничните пунктове от 1
Коментари Харесай

Унгария засилва мерките по границите от 1 септември

Унгария има намерение да ускори ограниченията по граничните пунктове от 1 септември, с цел да предотврати разпространяването на ковид поради нараствания брой инфектирани в прилежащите страни.
Това заяви унгарският министър председател Виктор Орбан, който съобщи, че поради началото на образователната година, не е допустимо сегашната система при прекосяване на границата да продължи. В момента от връщащите се от страни с висок брой инфектирани се изисква да останат под карантина за две седмици, в случай че не желаят да създадат два PCR-теста, които би трябвало да бъдат негативни.
 Орбан зове Централна Европа да се сплоти към християнските си корени Орбан зове Централна Европа да се сплоти към християнските си корени
Западна Европа опитва с еднополови фамилии, имиграция и атеизъм, съобщи унгарският министър председател Виктор Орбан, представен от Reuters и...
Орбан не посочи детайлности, свързани с плануваното стягане на граничния надзор.
Заради оповестените нови ограничения на жителите на Унгария им беше предложено от септември да заобикалят да почиват в чужбина, предава МИА, представени от БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР