Унгария разполага с достатъчно национални въоръжени сили затова разполагането на

...
Унгария разполага с достатъчно национални въоръжени сили затова разполагането на
Коментари Харесай

Унгария: Разполагането на допълнителни сили на НАТО на наша територия е неуместно

Унгария разполага с задоволително национални въоръжени сили по тази причина разполагането на спомагателни елементи на НАТО на нейна територия не е целесъобразно. Това сподели министърът на защитата на страната Тибор Бенке в ефира на радиостанция InfoRadio..

В четвъртък Sky News заяви, че НАТО обмисля основаването на нови бойни елементи от 1000 души в Румъния, България, Унгария и Словакия. Отбелязва се, че те ще бъдат сходни на тези, които към този момент се намират в балтийските страни и Полша.
Унгария наложи несъгласие на НАТО за Украйна
Унгария е наложила несъгласие на взаимно изказване на НАТО за Украйна, тъй като то не е загатнало " лишаването от права " на унгарското малцинс...
Прочети повече
На въпрос дали е правилно, че Съединени американски щати договарят за разполагането на бойни елементи на НАТО в Унгария, Бенке отговори, че Вашингтон и блокът разискват това с всички страни по източната граница на алианса и със страните, граничещи с Украйна или Русия. В същото време той добави, че позицията на Унгария е, че в актуалната обстановка няма потребност да разчита на непознати въоръжени сили, защото разполага с задоволителен капацитет. Той акцентира, че страната му има намерение да продължи да се придържа към тази тактика и отсега нататък.

 

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР