Унгария иска Европейският съюз да направи промени в политиката си

...
Унгария иска Европейският съюз да направи промени в политиката си
Коментари Харесай

Вучич награди Орбан

" Унгария желае Европейският съюз да направи промени в политиката си на наказания, тъй че тя да бъде построена върху по-разумни основи ", заявипремиерът Виктор Орбан в Белград. Орбан приказва след срещата си със сръбския президент Александър Вучич и приемането на Ордена за заслуги на Република Сърбия като самопризнание за заслугите му в развиването на съдействието и другарските връзки сред Сърбия и Унгария.

" Санкциите нараняват Европа вместо Русия. Санкциите нормално се вземат решение тук-там, които са надалеч от страната, към които са ориентирани ", добави Орбан на взаимна конференция с Вучич.

" Лесно е да се формулира политика на наказания от Париж, Брюксел, Мадрид и може би даже Берлин ", уточни той.

" Ние сме по-близо до Русия, нашата страна е глобена ", добави той.

Орбан сподели, че страните, които са по-близо до задачата на глобите постоянно страдат повече, потвърждавайки, че затова не е изненадващо, че възгледите на Унгария по отношение на глобите се разграничават от тези на Брюксел. Освен това глобите са склонни да се постановат от по-силен индивид на по-слаб, " само че ние, европейците, които сме джуджета, когато става въпрос за сила, глобяваме енергиен колос ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР