Ултрасите на Левски взеха мерки след третата поредна загуба на

...
Ултрасите на Левски взеха мерки след третата поредна загуба на
Коментари Харесай

В знак на протест: Сектор Б остава празен за следващия мач на Левски

Ултрасите на " Левски " взеха ограничения след третата поредна загуба на " сините ".

Феновете от най-голяматра секта " София Запад " оповестиха протест, като първото им деяние е бранш " Б " да остане празен за идното домакинство на " сините " против Берое в събота (20 април).

Запалянковците споделят, че петната върху обичания им клуб стават от ден на ден и повече. Снощи тимът на Николай Костов отстъпи на Черно море с 1:3 на " Тича ", а преди този момент позволи провали и от ЦСКА - София (0:2) и Лудогорец (1:5).

Ето какво пишат почитателите:

" Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта. При нас към този момент потребност от мъдрост, сляпа отдаденост и поклон - няма. На карта е заложено достолепието на Левски. А Отбора на народа нито е карта в покера, нито е обект за залози. Е, най-малко не би трябвало да бъде...

Ние от клуб на последователите на Левски - София Запад се разгласяваме срещу гаврата на управлението с вековния ни клуб. Кръг след кръг петната върху най-обичания тим в България стават от ден на ден и повече. Стигнахме до миг, в който знайни и незнайни тимове се подиграват с нас на терена, а публики с нулева еднаквост и известност да се давят във виковете си: " Още, още... ".

Нашето изрично решение е, че е пристигнало време за дейности! Първото, от които ще бъде протест на дуела с Берое идния уикенд. Ние постоянно сме били компактно зад тима, както в България, по този начин и в Европа. Правим по този начин, че на всички места да бъдем домакини. Въпреки безидейната игра и трагикомичното държание на терена, стадионите в България едвам ни побират, колкото и спомагателни браншове да ни отпускат, само че търпението ни завърши. Затова в събота, 20 Април - бранш Б остава празен!

С нас, който желае... Срещу нас, който може!

Само Левски! ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР