Украйна, смъртта на Елизабет Втора, Джони Деп и играта на

...
Украйна, смъртта на Елизабет Втора, Джони Деп и играта на
Коментари Харесай

Украйна, Елизабет II, Джони Деп и Wordle - най-търсени за 2022

Украйна, гибелта на Елизабет Втора, Джони Деп и играта на петбуквени думи Wordle. Това са търсили най-вече потребителите на търсачката Гугъл, стана ясно от обичайно оповестеното им в края на всяка година резюме

При елементарните потребителски търсения Wordle и крикет мачът Индия против Англия изпреварват разкъсваната от войната Украйна и починалата кралица. Двете нещастия обаче преобладават търсенията в новините. На пето място там попада маймунската шарка, изпреварена от " резултати от изборите ".

Съдебната сага сред Джони Деп и Амбър Хърд господства класацията за персони, където Деп е отпред, а някогашната му брачна половинка и обвинителка - трета. Между тях се подрежда Уил Смит, провокирал интерес също с принуждение - шамара, който удари на Крис Рок (№5) пред публиката и милионите тв фенове на " Оскарите ". Владимир Путин е едвам четвърти, а Володимир Зеленски не е в Топ 5.

Същите, без Путин, оглавяват и класацията на Гугъл за артисти, където на петото място се намества брачната половинка на Уил, Джейда Пинкет Смит - в чиято отбрана бе ударен шамарът. В спорта наподобява, като че ли международно състезание по футбол няма - първите места са окупирани от тенисистите Новак Джокович, Рафаел Надал и Серена Уилямс. Най-търсените пет мача са до един с присъединяване на Индия и не са футболни. Милиардното население на Индия господства и търсенето в Гугъл за храни.

Сред филмите клиентите на търсачката са предпочитали " Тор: Любов и гръмотевици ", " Черния Адам ", " Топ Гън: Маверик ", " Батман ".

Най-популярното търсене за починала персона е това за гибелта на кралица Елизабет II, на второ и трето са актриси - ветеранката Бети Уайт и Ан Хечи, която почина в жестока злополука. 

Най-търсените домашни любимци са представителите на котките, чиито разнообразни породи окупират първите три места в класацията. А топ забележителности, за които потребителите на Гугъл са потърсили информация в търсачката са Бъкингамският замък, " Биг Бен ", Голямата пирамида в Гиза и статуята на Христос в Рио де Жанейро. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР