Украйна ще трябва да разплати изцяло“ западната помощ, която й

...
Украйна ще трябва да разплати изцяло“ западната помощ, която й
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Украйна ще трябва да „разплати изцяло“ западната помощ

Украйна ще би трябвало да „ разплати напълно “ западната помощ, която й се дава не от „ доктор Айболит, а от доктор Менгеле “.

Това мнение изрази в своя Telegram канал в петък заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев.

Той означи, че „ разрухата на страната не тормози киевската камарила “, защото „ колкото повече поддръжка от Запада, толкоз повече украинските управляващи ще крадат “.

„ Само колкото по-дълго водачите на украинските нацисти просят и крадат помощ от своите донори, толкоз по-близо е окончателният колапс на стопанската система. В края на краищата ще би трябвало да платите напълно курса на лекуване. И задачата на западните лекари е никога да не лекува стопанската система на нещастната страна. Западът има богат опит в избиването на пробни страни. Западът не е оня доктор Айболит, а доктор Менгеле. Той е злокобен лекар-убиец “, написа Медведев.

Той заключи, че „ Украйна ще бъде изправена пред тъжната орис на тези колонии, които в миналото са били изнасилени в най-перверзната форма, а по-късно изхвърлени да умрат в гниещото сметище на историята “.

 

" Садистичното лекуване на стопанската система на Украйна ще протича последователно. Първо - ампутация на индустрията и аграрния бранш. След това - парализа на стопанската система като цяло. А по-късно - органична крах на остатъците от самата страна ", написа Медведев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР