Демократите може да са по-уязвими в Калифорния с нарастващата престъпност,

...
Демократите може да са по-уязвими в Калифорния с нарастващата престъпност,
Коментари Харесай

Демократите в Калифорния са уязвими, след като Шиф, кметът на Лос Анджелис стана жертва на престъпност: „Ако те не са в безопасност, кой е?“

Демократите може да са по-уязвими в Калифорния с възходящата престъпност, засягаща даже най-известните законодатели в щата.

Лос Анджелис Таймс заяви в четвъртък, че някои политически стратези означават по какъв начин гласоподавателите стават все по-загрижени за престъпността преди изборите през ноември. Проблемът явно се разрасна, откакто и претендентът за Сената на Калифорния Адам Шиф, и кметът на Лос Анджелис Карън Бас бяха жертви на обир и кражба с щурм, с почитание.

„ Избирателите си мислят: Сигурно се шегувате с мен, “ Дари Срагоу, дълготраен пълководец на Демократическата партия, сподели пред L.A. Times. „ Адам Шиф не е в сигурност, Карън Бас не е в сигурност – в случай че те не са в сигурност, кой е? “

Нарастващата престъпност може да засегне по-уязвимите суинг региони в Калифорния, предизвестиха стратезите.(( Снимка от Paul Chinn/The San Francisco Chronicle посредством Getty Images))

Въпреки че отчетът назова закононарушенията „ подготвена храна за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР