Контузията на левия защитник Люк Шоу е по-комплицирана от очакваното

...
Контузията на левия защитник Люк Шоу е по-комплицирана от очакваното
Коментари Харесай

Тен Хаг потвърди лоша новина за Манчестър Юнайтед

Контузията на левия бранител Люк Шоу е по-комплицирана от предстоящото и той няма да може да играе в идния в неделя мач с Брайтън от последния кръг във Висшата лига, призна мениджърът на отбора Ерик загар Хаг.

През този сезон 28-годишният защитник има единствено 15 мача за Манчестър Юнайтед. В момента той лекува мускулна контузия и се очакваше да се завърне на терена преди края на сезона, само че по всичко проличава, че това няма да се случи. Все отново има някакъв късмет британският национал да е на линия за финала за купата на Англия против Манчестър Сити на 25 май на " Уембли ".
 Голям проблем за Англия преди Евро 2024
Голям проблем за Англия преди Евро 2024

Люк Шоу може да пропусне шампионата

Победа над Сити във финала ще класира Манчестър Юнайтед в Лига Европа. В противоположен случай " алените дяволи " ще се надяват да реализират по-добър резултат против Брайтън от този на Нюкасъл против Брентфорд, с цел да заемат седмото място във Висшата лига и да вземат участие в Лигата на конференциите.

" Не мога да кажа дали Хари Магуайър и Люк Шоу ще играят за Англия на европейското състезание. Надяваме се обаче и двамата да бъдат на линия за финала на " Уембли ", сподели Тен Хаг.

" Хари има по-добър късмет да взе участие в дуела. При Люк обстановката е по-сложна и дано кажем, че той има най-малък късмет да играе ", добави нидерландецът.

Той разкри още, че централните бранители Рафаел Варан и Виктор Линдельоф към този момент упражняват и евентуално ще могат да играят против Манчестър Сити. Това е спомагателен бонус към завръщането на Лисандро Мартинес. Аржентинецът се появи в игра като счита против Нюкасъл през седмицата след дълготрайно лекуване на контузия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР