Украйна се подготвя за голяма ескалация на сраженията с Русия.Това

...
Украйна се подготвя за голяма ескалация на сраженията с Русия.Това
Коментари Харесай

Зеленски очаква решението за членството на Украйна в ЕС да бъде взето по-бързо

" Украйна се приготвя за огромна ескалация на сраженията с Русия. "

Това разгласи секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов. Очакванията са Съединени американски щати да показват тази седмица нов пакет от 2,2 милиарда $ военна помощ за Украйна.

Украинският президент Володимир Зеленски чака решението за участието на Украйна в Европейски Съюз да бъде взето по-бързо.

" Киев чака " вести " от срещата на върха ЕС-Украйна по-късно тази седмица ", съобщи Зеленски в следващото си видеообръщение.

Украйна получи статут на страна-кандидат през юни 2022 година Членството на страната обаче е обвързано с критерии, в това число резултати в битката с корупцията.

" Поражението на Русия ще предотврати всевъзможни други възможности на дълготраен и благонадежден мир ", съобщи Зеленски и добави:

“Нашите сили за защита и сигурност, украинското държавно управление, нашите сътрудници – всички ние работим дружно, с цел да подсигуряваме, че Русия освен няма да успее да си върне позициите на бойното поле, само че ще загуби и последната вяра за експанзия в опитите си за реванш “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР