Украинците сами създават чудесата, приятелствата, имат истинската любов и светлина,

...
Украинците сами създават чудесата, приятелствата, имат истинската любов и светлина,
Коментари Харесай

Зеленски: Украинците отдавна сами създават чудеса

Украинците сами основават чудесата, другарствата , имат същинската обич и светлина, даже и когато принудително са оставени на мрачно. 

Това съобщи президентът Володимир Зеленски в новогодишното си приветствие към украинците. Това се споделя в обява на Зеленски в Telegram, представена от " Укринформ ".

" Искате ли чудеса през днешния ден? Украинците от дълго време ги основават сами. Искаш същински другари? Вече разбрахме сигурно кои са те. Искаш същинска обич? Тази година го усетихме повече от всеки път. Искате религия и вяра? И двете са от дълго време във въоръжените сили. Искате домакински уют? Там сме ние и обичаните ни хора. Искате светлина? То е във всеки от нас, даже когато няма ток. Искате завършения и пътешествия? Сега украинците са получили прекалено много от тях, се споделя в обръщението.

" Така че през днешния ден желанието е единствено едно. Ще се сбъдне не по знамение, а с нашия труд. С битка. Чрез взаимопомощ. От човечност ", сподели Зеленски.
 Зеленски към руснаците: Украйна в никакъв случай няма да елементарни ракетния гнет
Зеленски към руснаците: Украйна в никакъв случай няма да елементарни ракетния гнет

Цялата тази война, която водите, не е война с НАТО, както лъжат вашите пропагандисти, съобщи украинският президент

" Честита Нова Година! Годината на нашата победа ", приключи украинският водач.

Президентът Зеленски сподели още, че украинските сили за противовъздушна защита ще бъдат още по-силни и по-ефективни през новата година и че те могат да станат най-мощните в Европа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР